(Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Dricus du Plessis beleegyezett a harcba: „Úgy tűnik, valaki verést akar Ausztráliában”

A rivális, Israel Adesanya pontozásos Sean Strickland elleni vereségén viccelődve úgy tűnik, Dricus du Plessis elfogadta a kihívást a UFC 305-re.

A jelenlegi vitathatatlan középsúlyú bajnok du Plessis szoros, megosztott döntéssel győzött a fent említett Strickland ellen még januárban Kanadában a UFC 297-en. Adesanya azóta, hogy tavaly szeptemberben Sydneyben Strickland ellen elveszítette a bajnoki címét nem lépett ketrecbe.

Adesanya vezetőedzője, Eugene Bareman megerősítette, hogy ha a UFC 305-ön kapna esélyt a bajnoki cím megszerzésére, ügyfele minden bizonnyal elfogadná azt.

„Israel legközelebb a bajnoki címért fog harcolni. Az időpontban még nem vagyok biztos. Adj egy dátumot, és mi elfogadjuk. Készen állunk. Israel eléggé hajthatatlan, hogy a címért kell mennie. Ez nem du Plessisen múlik.”

Du Plessis pedig az év későbbi részében szeretné megvédeni a címét, utalt egy Ausztráliában megrendezésre kerülő UFC 305 címmeccsre, egy Adesanya elleni, jól esedékes bosszúhadjárat formájában.

„Úgy tűnik, valaki újabb verést akar Aus-ban. Benne vagyok. Én sem szeretnék hazai pályán megküzdeni Afrika királyával. A megnyilvánulásaid jót tesznek neked ISMÉT! #stillknocks #proudlysouthafricanza #preparetobeamazed #championoftheworld”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ