Conor McGregor másik oldala

Conor McGregor mindig is remélte, hogy legidősebb fia, Conor Jr. az ő nyomdokaiba lépve bokszolóvá válik, és úgy tűnik, a felkészülése már el is kezdődött.

McGregor 2017-ben elárulta, hogy már elkezdte edzeni újszülött fiát a sportkarrierje előtt, mivel szerinte ez kulcsfontosságú része a fejlődésnek.

„Van egy fiam, aki ha felnő, sportolni fogok vele” – mondta McGregor egy glasgow-i kérdezz-felelek eseményen, amikor fia még csak öt hónapos volt.

https://www.instagram.com/p/ChKqa0ntQQl/

„Hiszem, hogy a sport a legjobb dolog, amit tehetsz. Már elkezdtem edzeni őt és gyorsan fejlődik.”

A “Notorious” 2021 augusztusában meg volt győződve arról, hogy fia Conor Jr. egy nap bokszoló lesz, akárcsak másik fia, Rian.

„Az én fiam azt fog tenni, amit csak akar ebben a világban. Végig támogatni fogom őt, bármit is választ. Úgy érzem, bokszoló lesz, ahogy az öccse, Rian is. Érdekes idők állnak előttünk. Boldog leszek, amíg ők is boldogok” – tweetelte McGregor.

Legutóbbi posztjaiban McGregor olyan felvételeket posztolt a közösségi médiára, amelyeken az látható, hogy megpróbálja bátorítani a most 5 éves fiát, hogy bokszoljon, de úgy tűnik, a kisgyermeket nem igazán érdekli a dolog. A 34 éves ír ketrecharcos rövid tárgyalás után meggyőzi fiát, hogy ötször üsse meg a bokszzsákot.

https://www.instagram.com/p/ChNXeiIIM_o/

Egy másik klipben McGregor megpróbálja rávenni fiát, hogy gyakorolják a védekezést, de a fiú elsétált és inkább leült, jelezve ezzel, hogy mára neki ennyi elég volt. Conor bökdösi és piszkálja a vonakodó fiatalt, mielőtt átadná neki az egyik eszközt, hogy kihívja egy kardpárbajra, ami úgy tűnik, hogy Conor Jr. sokkal jobban érdekelte.

https://www.instagram.com/p/ChNuc5loVkJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Bár a fia edzései simábban is mehetnének, McGregor élete úgy tűnik, hogy jobb, mint valaha, ahogy felépül a síp- és szárkapocscsont töréséből, amit 2021 júliusában, a UFC 264-en szenvedett el. Az elmúlt hónapokban a tengeren élte az életét a Lamborghini szuperjachtja fedélzetén, amely közel 3 millió fontot ér. A nyaralása azonban hamarosan véget ér, miután elfogadott egy főszerepet Jake Gyllenhaal mellett az Amazon Prime új, az 1980-as évek klasszikusának, a Road House filmnek újragondolásában, amelynek forgatása a Dominikai Köztársaságban kezdődik még ebben a hónapban.

Miután befejezte színészi debütálását, McGregor megígérte, hogy a sporttörténelem legnagyobb visszatérését fogja megvalósítani.

Borítókép és fotók: Arnold Jerocki/FilmMagic

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ