Haney a visszavágón jobban elverné Kambosost, majd jöhet Lomachenko

A vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok Devin Haney szerződés szerint köteles visszavágót adni George Kambosos Jr-nak még azután is, hogy júniusban egyhangú pontozással dominált a görög-ausztrál felett szülővárosában.

Bár a visszavágóért senki sem csapkodja az asztalt, Haney újabb verést ígér, ha október 16-án, a melbourne-i Rod Laver Arénában újra találkoznak.

„Tagadja a vereséget. Vannak körülötte olyan emberek, akik nem mondják ki, hogy teljesen alulmaradt ellenem, én volt a jobb, és menetről-menetre megvertem. Nem érdekel, hogy elismeri-e ezt. Én sétáltam ki az övvel a hazájában. Ha újra megismételjük, az még rosszabb lesz” – mondta Haney az AKHi TV-nek.

https://www.instagram.com/p/ChLEs1PFhs_/?hl=hu

Most, hogy Haney társpromóciós kapcsolatban áll a Top Rankkel, egy sokkal nagyobb durranás lenne, ha legközelebb a Las Vegas-i sztár a kétszeres ukrán olimpiai aranyérmes és korábbi bajnok Vaszilij Lomachenko ellen lépne ringbe.

„Nem tudok semmiféle kapcsolatról, de ahogy mondtam, bárkivel bokszolok. Nem számít. Októberben megküzdök Lomachenkóval. Tisztelem Lomát, a hazáját, és azt, amit tett érte és a családjáért. Remélem találkozunk a ringben. Ha nem, akkor nem. A legjobb bunyósokkal akarok küzdeni. Ezeknek a srácoknak most engem kellene kihívniuk, mivel nálam van minden öv. Még mindig vadásznak érzem magam, amivel nincs problémám. Egész pályafutásom során ezt csináltam és nem okoz gondot, ezt folytatni, tudván, hogy mindenem megvan.”

A Top Rank főnöke, Bob Arum kijelentette, hogy ha Haney ismét legyőzi Kambosost, Lomachenko pedig még idén átmegy egy felkészülési teszten, akkor a terv az lesz, hogy megrendezik a két sztár összecsapását.

https://www.instagram.com/p/CdQnphjNS94/?hl=hu

Borítókép és fotók: Quinn Rooney/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ