Michael Venom Page nyitott a Jake Paul elleni harcra, de előbb…

Michael Venom Page nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy megküzdjön Jake Paullal, de előbb BKFC 27 főrmérkőzésén Mike Perry ellen debütál a csupasz öklös bokszban augusztus 20-án Londonban.

A Bellator harcosa a ketrecet a ringre cseréli, miután aláírt a Bare Knuckle Fighting Championshiphez. Szombaton pedig összecsap a kiszámíthatatlan Perryvel a Wembley Arénában.

„Remek ember, akivel együtt jól lehet csinálni a showt. Nagyon vicces, nagy karakter, nagy zajt csap, és ez felpörget, arra késztet, hogy bemenjek oda és harcoljak vele. Szinte tökéletes ellenfél, nagyszerű név az első meccsemhez. Arra számítok, hogy úgy alakul a mérkőzés, ahogy én azt elterveztem. Sokkal technikásabb vagyok, sokkal pontosabb, sokkal több ütést fogok bevinni. A végére egy kicsit össze lesz zavarodva, de én bemegyek, és azt csinálom, amihez a legjobban értek, show-t rendezek, és győztesként távozom” – mondta Page a SunSportnak.

https://www.instagram.com/p/ChS1Yc0K4G9/?hl=hu

A 35 éves Page nemrég májusban harcolt a Bellator ideiglenes váltósúlyú bajnoki címéért, de vitatott körülmények között kikapott a 29 éves Logan Storley-tól. Az MMA promóciónak novemberig nem volt ajánlata az MVP számára, így a londoni harcos máshol kereste a lehetőségeket. Majd korábbi promótere, az exvilágbajnok David Haye bemutatta neki a BKFC ajánlatát amire gyorsan rá is bólintott.

„Daviddel már korábban is dolgoztunk együtt, igazából nagyon jó barátok vagyunk, így könnyen ment a beszélgetés. Majd a Bellatornak is rá kellett bólintania az üzletre, nélkülük ez nem jöhetett volna össze. Szóval jóváhagyták, elégedettek voltak vele, különösen az időzítéssel, és ennyi volt.”

https://www.instagram.com/p/ChKgILQqVRb/?hl=hu

Page a Bellator koronáját tartja szem előtt, de nyitott arra, hogy visszatérjen a bokszba. Több MMA sztár is megtette már ugyanezt a váltást, köztük a UFC-legenda, a 47 éves Anderson Silva. A 38 éves Ben Askren és a 40 éves Tyron Woodley is ugyanezt tette, akik a YouTuberből lett bokszolóval, Jake Paullal küzdöttek meg, de mindketten vereséget szenvedtek ellene.

Page nem fog olyanba belemenni, hogy elkezdje kihívni az amerikait, de nem utasítaná vissza a lehetőséget, hogy megküzdjön vele.

„Nem szívesen hívnám ki egy meccsre, de ha az ölembe hullana egy ilyen lehetőség, akkor igen, miért ne? Egy ütés valakinek az arcába egy csomó pénzért, megéri.”

Borítókép és fotók: David Fitzgerald/Sportsfile a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
BellatorEgyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ