Conor McGregor menedzsere: még egy kis időre van szüksége, de úgy edz, mint egy őrült

Tim Simpson szerint Conor McGregor nemrég lekötött filmszerepe nem fogja befolyásolni a UFC-be való visszatérését. Az ír ketrecharcos első filmszerepét kapta a “Road House” rebootjában az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal oldalán. A filmet állítólag a Dominikai Köztársaságban fogják forgatni.

A korábbi UFC könnyű- és pehelysúlyú bajnok 2021 júliusában, a Dustin Poirier elleni TKO vereség során elszenvedett lábtöréséből épül fel. Annak ellenére, hogy a tervek szerint filmet forgat, McGregor menedzsere, Simpson szerint még mindig az a cél, hogy 2023-ban visszatérjen.

„Ez tökéletesen beleillik a tervbe. Még mindig a jövő évi nagy visszatérése van kilátásban, de ez tökéletesen beleillik a köztes időbe” – mondta Simpson az MMA Junkie-nak.

https://www.instagram.com/p/ChklVPiNI2Y/?hl=hu

Simpson, a Paradigm Sports MMA vezető alelnöke szerint McGregor már most is remek formában van, de várja, hogy a lába teljesen felépüljön. McGregor sípcsontjába egy intramedulláris rudat, valamint a szárkapocscsontjába egy kis lemezt és csavarokat helyeztek be, amikor megműtötték.

„A lába még mindig gyógyulóban van. Szerintem még egy kis időre van szüksége, de úgy edz, mint egy őrült, naponta kétszer, minden nap. A teljes csapata ott van kint: Keményen dolgozik. Elképesztő formában van – már csak az utolsó simításokat kell elvégeznie, hogy a lába újra olyan legyen, amilyennek lennie kell.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ