Ezt mondta Usman Dana White-nak a veresége után

A UFC elnöke, Dana White szerint a váltósúlyú bajnoki cím okozta nyomás kezdhetett elhatalmasodni Kamaru Usmanon.

Öt címvédés és figyelemre méltó 15-0-s UFC-s rekord után Usman, aki korábban az első számú font-font harcos volt, elszenvedte első octagonbeli vereségét, amikor múlt szombaton Leon Edwards letaszította a trónról.

Usman még az 5. menet elején is magabiztosan vezetett, de egy perccel a vége előtt egy elképesztő fejrúgást kapott, ami kiütötte. Usman elmondta, hogy készen áll egy trilógiára Edwards ellen, de White elárulta, hogy a helyzete már kezdte nagyon megterhelni a korábbi bajnokot.

„Beszélgettünk. Remek hangulatban van. Nyilvánvalóan nagyon akarja a visszavágót, de azt mondta: Nem tudom elmondani, mekkora súlyt vett le rólam. Nagy nyomás nehezedik rá, ami Anderson rekordjával csak még nagyobb lett. Ez mind felgyűlt benne, de már nagyon várja a visszavágót” – mondta White a riportereknek, köztük az MMA Junkie-nak.

White dicsérte Edwardsot is, akinek nehéz utat kellett megjárnia a bajnoki címig.

„Továbbra is a földön jár, készen áll a címvédésre. Egy pörgős médiaturnéra indul, amikor hazamegy. Sok minden megváltozik, amikor megkapod ezt az övet, így az egész világa meg fog változni a következő néhány hétben, de készen áll rá. Kétszer vagy háromszor is elfogadta, hogy kiáll Khamzat Chimaev ellen, de mindig elmaradt. A srác bárkivel, bármikor, bárhol megküzdött volna. Csak nagyon nagy balszerencséje volt, egészen eddig.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ