Getty Images

Conor McGregor visszavágott Khabib Nurmagomedov mondatára

Conor McGregor nem vette jó néven Khabib Nurmagomedov vasárnapi megszólalását. Egy torontói nyilvános előadás során Nurmagomedov beszélt a csapatának közelmúltbeli sikereiről, többek között arról, hogy az elmúlt egy hónapban új bajnokokat avattak a UFC könnyűsúlyú Islam Makhachev és a Bellator könnyűsúlyú bajnoka, Usman Nurmagomedov személyében.

Nurmagomedov egy híres McGregor idézetet használt fel arra, hogy csapata sikereinek örüljön: „Nem azért vagyunk itt, hogy részt vegyünk, hanem azért, hogy átvegyük a hatalmat.”

Ez a megjegyzés nem tetszett McGregornak, aki a várt módon (Twitteren keresztül) visszavágott:

„Én harcolok tovább! Az apád terve sosem lesz teljes, mert kiléptél és elfutottál, testvér. Isten áldjon meg! Még mindig itt vagyok, ha újra akarsz küzdeni. De a vereségtől való félelmed azt jelenti, hogy már vesztettél. Menekülj el előle, ameddig csak akarsz. A végén mindannyian veszítünk. A halál mindannyiunkat elvisz. Nem félek semmitől, csak Istentől.”

Ugyanebben az interjúban Nurmagomedov világossá tette, hogy nem áll szándékában visszatérni az MMA versenyzéshez, és elégedett az edzői szerepével.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ