Dan Hooker visszatér, Jalin Turnerrel találkozik a március 4-i UFC 285-ön

A City Kickboxing harcosa, Dan Hooker március 4-én lép legközelebb az Octagonba a feltörekvő könnyűsúlyú Jalin Turnerrel a UFC 285-ös gálán a T-Mobile Arénában, Las Vegasban, Nevadában.

Hooker, jelenleg a 11. helyen álló könnyűsúlyú versenyző legutóbb tavaly novemberben, a UFC 281-en szerepelt, ahol Claudio Puelles-t egy sorozatos testrúgással állította meg, és végül a második menetben TKO győzelmet aratott.

Ami Turnert illeti, a ranglista 10. helyén álló kihívónak legutóbb Dan Hooker City Kickboxing csapattársát, Brad Riddellt sikerült egy domináns, első menetes guillotine fojtással megfojtania mindössze 45 másodperc alatt még júliusban, a UFC 276-on.

Hooker az elmúlt hat Octagonbeli fellépése során 2-4-es mérleggel áll, az előbb említett, Puelles és Nasrat Haqparast ellen nyert, míg könnyű- és pehelysúlyban pedig vereséget szenvedett Dustin Poirier, Michael Chandler, Islam Makhachev és Arnold Allen ellen.

A feltörekvő Turner esetében tavaly júliusban a Riddell elleni submission győzelmével megszerezte a lenyűgöző, ötödik egymást követő sikerét, hozzáadva a korábbi, Jamie Mullarkey, Uros Medic, Brok Weaver és Joshua Cuilbao elleni győzelmeket.

A UFC 285 március 4-én kerül megrendezésre a T-Mobile Arénában, Las Vegasban, Nevadában – a főmérkőzésen Jon Jones, és Ciryl Gane között egy betöltetlen nehézsúlyú címmeccsre kerül sor.

Fotó: Alex Bierens de Haan/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ