Usyk azt mondja, hogy ingyen is megküzdene Tyson Furyval

Oleksandr Usyk láthatóan kezd belefáradni a közte és Tyson Fury közötti mérkőzésről szóló tárgyalások elhúzódásába.

Mind Usyk, mind Fury promóterei azt mondják, hogy hamarosan bejelentik a kettőjük közötti vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki címért vívandó összecsapást, ám ez még mindig várat magára. Eredetileg március 4-re tűzték ki a mérkőzést, de most már valószínűbbnek tűnik, hogy áprilisban kerül rá sor, bár a helyszínről még nem született döntés. Szaúd-Arábia a befutó, a legfrissebb hírek szerint Fury promótere, Bob Arum azt nyilatkozta Gareth A Daviesnek, hogy Usyk csapata már tárgyalt a szaúdiakkal, és most már csak a Cigánykirályra várnak.

Mindeközben Usyk azzal szórakoztatta magát, hogy a közösségi médiában üzeneteket küldött Fury-nak. Most azonban úgy tűnik, hogy az ukrán túllépett a viccelődésen, ugyanis kedden a Twitteren egy komolyabb üzenetet küldött Furynak.

„Fury, te a boksz nagyszerűségéről beszélsz. Ugyanakkor azt mondod, hogy „adj egy csomó pénzt”. A nagyságot a bokszban nem a pénz határozza meg, a nagyság a győztes útból fakad. Azt mondod, hogy kerüllek téged, pedig soha nem tettem, sőt, még el is jöttem hozzád. Kész vagyok veled bokszolni, még fizetség nélkül is!”

Fotó: Brandon Magnus/Zuffa LLC a Getty Images

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ