Dana White megtalálta az „új Conor McGregort”

Sean O’Malley biztosan rendelkezik azzal a hivalkodással és sztárhatalommal, amivel Conor McGregor büszkélkedhetett, amikor még csak kezdett ismertté válni a UFC-ben. De az ír sztár csak akkor vált igazán azzá, aki ma, amikor megküzdhetett Jose Aldóval a pehelysúlyú bajnoki övért.

O’Malley már többször bebizonyította, hogy bajnok alkat, de a Petr Yan elleni UFC 280-as mérkőzése az eddigi legnehezebb feladatának tűnik. Dana White elnök nemrég beszélt a sajtónak Sean O’Malley közelgő Abu Dhabiban megrendezésre kerülő mérkőzéséről. Ez lesz az egyik a három izgalmas főmérkőzés közül, és valószínűleg az egyik legjobban várt mérkőzés a szurkolók részéről. White meg van győződve arról, hogy O’Malley Conor McGregorhoz hasonló sztárerővel rendelkezik, de még egy lépést meg kell tennie.

Dana White úgy gondolja, hogy a Petr Yan elleni közelgő meccs az, amire O’Malleynek szüksége van ahhoz, hogy igazi UFC szupersztárrá váljon. Ezt mondta a TSN Aaron Bronsteterének.

„Nos, ha Conorhoz akarod hasonlítani – ez olyan, mint a Conor vs. Jose Aldo mérkőzés. Amikor ilyen sztárhatalmad van, és megvan az, amihez az emberek odavannak, akkor az ilyen kulcsfontosságú meccsek sokat adhatnak. O’Malley, ha megnyeri ezt a meccset szombaton, vasárnapra megváltozik az egész élete.”

Sean O’Malley személyisége nagyon különbözik Conor McGregorétól, teljesen máshogy állnak hozzá az élethez. A nyolcszögön belül válik érdekessé a dolog. Mindketten pusztító kiütőerővel rendelkeznek, és mindketten fürgék, amikor megközelítik az ellenfelüket. A gyorsaság egy másik erény, amiben mindketten osztoznak, és a pimaszság a fő bemutatkozásuk eleme.

Borítókép: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ