Dana White új esélye Tony Fergusonnak

Dana White korábban elmondta, hogy több nagyobb név is ketrecbe lép a UFC 279-en, és szombaton kettőt be is jelentett közülük.

A korábbi ideiglenes UFC könnyűsúlyú bajnok Tony Ferguson visszatér váltósúlyba, hogy megküzdjön Li Jingliang ellen – mondta White az MMA Junkie-nak a Vivint Arénában megrendezett UFC 278 után tartott sajtótájékoztatón.

A UFC 279 szeptember 10-én kerül megrendezésre a T-Mobile Arénában. Az esemény főmeccse a Khamzat Chimaev vs. Nate Diaz mérkőzés.

A 38 éves Ferguson legutóbb négy hónapja harcolt, amikor Michael Chandler ellen brutális kiütéses vereséget szenvedett. Ez volt zsinórban a negyedik bukása, miután Justin Gaethje, Charles Oliveira és Beneil Dariush is legyőzte őt korábban. Ez a harc lesz Ferguson első váltósúlyú mérkőzése azóta, hogy a TUF 14 fináléjában legyőzte Ramsey Nijemet.

A 34 éves Jingliang legutóbb júliusban, kiütéses győzelmet aratott Muslim Salikhov ellen. A legutóbbi három meccsén 2-1-re áll, köztük egy Khamzat Chimaev elleni vereséggel és egy Santiago Ponzinibbio elleni győzelemmel.

Borítókép és fotók: Alex Goodlett/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ