Kamaru Usman fogadkozik, hogy “visszavág és bosszút áll” a kiütéséért

A korábbi UFC váltósúlyú király Kamaru Usman máris a nagy visszatéréséről beszélt. A UFC 278 főmérkőzésén Usman a váltósúlyú bajnoki címért vívott visszavágójuk utolsó menetében, alig egy perccel a vége előtt kapott ki Leon Edwards-tól.

Usman fölényesen vezette a párharcot, mindhárom bírói pontozólapon 39-37-re állt. Edwards azonban a semmiből a fejrúgást mért ellenfelére, és minden további ütés nélkül padlóra küldte Usmant.

A korábbi bajnok nem beszélt az UFC kommentátorával, Joe Rogannal az oktagonon belül a mérkőzés utáni interjún, és a kiütés után elővigyázatosságból kórházba szállították. Nem sokkal az esemény után Usman egy rövid üzenetet tett közzé a közösségi médiában a mérkőzés után.

A bajnokok néha… de mi visszatérünk és bosszűt állunk! A fenébe is, imádom ezt a sportot!!!! A dolgok megtörténnek, de… Alhamdulillah mi megcsináljuk!!! Gratulálok @Leon_edwardsmma” – írta Usman.

Ez volt Usman első veresége a UFC keretein belül. “A nigériai rémálom” 19 mérkőzéses győzelmi sorozatban volt, egy igazi domináns bajnok volt, aki ötször is megvédte a címét. A mérkőzés után Dana White, a UFC elnöke azt mondta, hogy egy trilógia van kilátásban Usman és Edwards között. Az első találkozót 2015-ben Usman egyhangú pontozással nyerte meg. A mostani visszavágón Edwards egy csodás kiütéses győzelemmel szerezte meg a címet.

Borítókép és fotók: Alex Goodlett/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ