(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Hearn megvédi Joshuát a bizarr szónoklata után

A kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua megdöbbentette a közönséget a szaúd-arábiai Dzsiddában Oleksandr Usyk ellen elszenvedett vereségét követő mérkőzés utáni kirohanásával.

A nagy érdeklődéssel várt visszavágón Usyk megosztott pontozással megtartotta az IBF, IBO, WBA, WBO nehézsúlyú bajnoki címét Joshua ellen. A pontozás után Joshua két övet is ledobott a földre és tiltakozott a döntés ellen. Elhagyta a ringet, de végül visszatért. Joshua később mikrofont ragadott, és négyperces szónoklatba kezdett, káromkodásokkal és bizarr kijelentésekkel fűszerezve.

A sok visszhangra reagálva Joshua promótere, Eddie Hearn úgy reagált, hogy Joshuából kitörtek az érzelmek.

„Ő egy bokszoló, de közben egy ember is. Usyk az egyik legjobb harcos. Kérdezték tőlem az eredményt, azt hittem, hogy szoros volt. Úgy gondoltam, 115-113. Nagyon szorosnak láttam. Talán AJ a kilencedik menet után egy menetet nyert. Anthony Joshua nagyszerű teljesítményt nyújtott. Mindketten óriási bunyósok. [Tyson] Fury okos ember, bokszolhatott volna Usykkal, de úgy döntött, hogy nem teszi. AJ kétségbeesetten akarta megnyerni a meccset. Megosztott pontozással kapott ki a legjobb ellen. Vissza kell mennie, újjá kell építenie magát, ki kell adnia a frusztrációt, de boldognak is kell lennie, hogy továbbléphessen.”

Borítókép és fotók: Francois Nel/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ