Leon Edwards: ha Nate Diaz nyer Chimaev ellen, kap egy esélyt

Ha Nate Diaz túljut Khamzat Chimaev-en, Leon Edwards hajlandó címmeccset adni neki. Mielőtt a UFC 278-on egy utolsó pillanatos fejrúgásos kiütéssel letaszította trónjáról a váltósúlyú bajnok Kamaru Usmant, Leon Edwards tavaly a UFC 263-on egy markáns győzelmet aratott Nate Diaz ellen.

Edwards öt meneten keresztül dominált Diaz felett, amíg az utolsó menetben Diaz egy ütéssel meg nem fogta Edwardsot, aki tántorgott és majdnem úgy járt, mint Usman ellene. „Rocky” azonban túlélte, így ha Diaznak sikerül legyőznie a veretlen Chimaevet a szeptember 10-én esedékes UFC 279 főmérkőzésén, Edwards szívesen ad neki egy visszavágót.

„Mindenképpen adnék Nate-nek egy esélyt. Őrült jelenetek zajlanának a ketrecben. Mindig is ezt mondtam, még a meccs után is: Ő az egyik legnagyobb. A harc soha nem változtatta meg őt. Szóval, ha nyer, akkor Nate mindenképpen kap egy esélyt”– mondta Edwards a “The MMA Hour” című műsorban.

Mivel a UFC 279 az utolsó meccse Diaznak a szerződése szerint, aki 2019 augusztusa óta nem nyert, újra alá kellene írnia a promócióhoz, hogy ez lehetséges legyen. A UFC elnöke, Dana White eredetileg azt mondta, hogy Chimaev a következő a sorban a címvédésre, ha legyőzi Diazt, de Edwards nyitott egy trilógia mérkőzésre is Usman ellen a londoni Wembley Stadionban.

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ