Darren Till sem fogta vissza magát, amikor Khabibnak üzent

Darren Till elég paprikás választ adott Khabib Nurmagomedovnak a Khamzat Chimaev csapatát célzó megjegyzéseire.

Chimaev a múlt szombaton a UFC 279-en szenzációs győzelmet aratott Kevin Holland ellen. A tervek szerint ő lett volna a kártya egyik főszereplője, de új ellenfélt kapott, miután nem tudta hozni a súlyát Nate Diaz ellen. A korábbi könnyűsúlyú bajnok, Khabib kijelentette, hogy Chimaevet nem jó emberek veszik körül, és azt tanácsolta neki, hogy legyen több muszlim a környezetébe.

Darren Till visszavágott Khabibnak, mondván, hogy Khamzat Chimaevnek több muszlimra van szüksége maga körül.

„Láttam, hogy Khabib azt mondta, hogy Khamzatot nem jó emberek veszik körül. Értem a muszlim hitet és az ezzel kapcsolatos gondolatokat. Van néhány nagyon közeli muszlim barátom itt Liverpoolban és külföldön vagy Dubaiban. Csak nem tetszik, hogy ezt mondja, nem tudom, hogy rám céloz-e, vagy valakire Khamzat csapatán belül. Van néhányan közülünk, akik nem muszlimok, de én csak Khamzat érdekeit tartom szem előtt. Amikor Khamazat kiposztolta az a mémet, hogy az én hibám, nem volt semmi probléma. Ha rám akarja hárítani a felelősséget nem érdekel, ha ez megkönnyíti a dolgát.”

Till utalt azokra az esetekre, amikor Khabib nem tudta hozni a súlyát, és megismételte az álláspontját.

„Khabib már vagy ötször nem tudta hozni a súlyát. Jó emberek vannak körülötte. Csak azért nem vagyunk rosszak, mert én és Khamzat egy kicsit szórakozunk a kamerák előtt, egy kicsit vadabbak vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nem vagyunk jó emberek? A brazil jiu-jitsu edzője minden idők egyik legjobb grappere. Ő nem muszlim, ez azt jelenti, hogy rossz ember?”

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ