Getty Images

Chimaev nem maradt csendben: jött a válasz Khabibnak

A korábbi vitathatatlan UFC könnyűsúlyú címvédő, Khabib Nurmagomedov is elmondta a véleményét a UFC 270 tervezett főmérkőzésén történtekről, avagy Khamzat Chimaev súlytévesztéséről. A csecsen származású harcos Nate Diaz ellen harcolt volna, azonban meg sem tudta közelíteni a kívánt súlyt.

Khabib fejtegette Chimaev súlytévesztésének okát, és arra jutott, hogy rossz emberekkel veszi körül magát az AllStars MMA alapembere, mivel egy muszlim sincs már a csapatában.

„Ha muszlim vagy, akkor jó embereket kell magad köré gyűjtened – muszlimokat, akik azt mondják: “Hé, ne csináld ezt” – mondta Khabib Nurmagomedov nemrég a Human Appeal rendezvényén. “Nemrég néztem Khamzat Chimaev mérlegelését. Követtem, hogy mi történik a súlyával, és megnéztem a csapatát. Nincsenek muszlimok körülötte, és ez nagyon rossz. Mert ha muszlim vagy, akkor jó, erős emberekre van szükséged magad körül. Amikor gazdag és híres leszel és hatalomra teszel szert, és nincsenek olyan emberek körülötted, akik tanácsokat adnak, vagy nem hallgatsz rájuk, akkor valami történni fog. Szükséged van jó emberekre, még ha nem is tetszik, szükséged van rájuk.”

Nurmagomedov valószínűleg Chimaev új edzőpartneréről, Darren Tillről beszélt. Chimaev nem vette túl jó néven Nurmagomedov megjegyzéseit, mivel egy Instagram-posztban kommentálta a helyzetet.

“Túl sok tiramisut ettem, ezért mondták le ötször a Tony Fergusonnal való meccsemet 🤭😂😂😂😂”

Nurmagomedovnak rengeteg problémája volt a könnyűsúlyban a súlyhozatallal, így elég érdekes, hogy pont ő ad Chimaevnek tanácsot. Bár lehet, pont ezért lenne hasznos?!

Borítókép és fotók:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ