Deontay Wilder: a Bombázó visszatért!

A WBC korábbi nehézsúlyú világbajnoka, Deontay Wilder végre visszatér az ökölvíváshoz. Wilder október 15-én a New York-i Brooklynban található Barclays Centerben csap össze Robert “The Nordic Nightmare” Heleniusszal.

A 36 éves Wilder a tavaly októberi, a jelenlegi WBC-bajnok Tyson Fury elleni szenzációs trilógia-mérkőzésen elszenvedett vereségéből szeretne visszatérni. Wilder kétszer is padlóra küldte Furyt, ennek ellenére a „cigánykirály” jobbnak bizonyult és a tizenegyedik menetben véget vetett a mérkőzésnek. Wilder mindkét vereségét Fury-tól szenvedte el.

https://www.instagram.com/p/ChYOYsevrH3/?hl=hu

Helenius karrierje egy igazi hullámvölgy. Adam Kownacki ellen aratott, egymás utáni két győzelme után néz szembe Wilderrel. Wilder most azon van, hogy kétszeres nehézsúlyú bajnok legyen.

„Ez egy hosszú utazás volt számomra, és a mai naptól kezdve folytatódik. Nagyon sokszor elgondolkodtam azon, hogy távol maradjak-e a szakmától, vagy visszatérjek. Miután megkaptam a szobromat a szülővárosomban, és láttam, hogy annyi ember érkezik és ünnepel velem és a családommal, látni a sok érzelmet, felnőtt férfiak sírnak a gyerekeik előtt, és azt mondják, hogy ő egy bajnok, egy király, azt éreztem, hogy a munkám még nem ért véget. Alig várom, hogy elmenjek a Barclays Centerbe, egy olyan helyre, ahol a legpusztítóbb kiütéseim voltak, és egy olyan helyre, amelyet második otthonomnak tekintek. Szóval, hol vannak a Bombázó emberei? Itt az idő, hogy felvegyétek a harci felszerelést. És irány a munka, bébi. A Bombázó visszatért!”

Borítókép és képek: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ