(Photo by Steve Marcus/Getty Images)

Deontay Wilder: meglepődnék, ha Usyk tartaná magát a szavához

Oleksandr Usyk nem volt a ring mellett szombat este a Barclays Centerben, hogy végignézze, ahogy Deontay Wilder kiüti Robert Heleniust az első menetben.

A veretlen ukrán a múlt hónapban jelezte, hogy ott lesz a Wilder-Helenius meccsen Brooklynban, mert legközelebb a korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok ellen szeretne bokszolni. Miután újabb látványos kiütést produkált, Wilder úgy gondolja, hogy Usyk is átgondolja álláspontját a vele való mérkőzéssel kapcsolatban.

Wilder nyomást fog gyakorolni Usykra és csapatára, hogy tartsa be a szavát, de nagyjából ennyit tehet a 36 éves ökölvívó, miközben már keresi a következő ellenfelét.

„Azt hiszem nehéz lesz összehozni ezt a meccset. Nagyon meglepődnék, ha tartaná magát a szavához. Tartom magam az elveimhez, az erkölcsömhöz és a céljaimhoz. Tudod, az utolsó bajnok, aki eljött egy meccsemre, és azt mondta, hogy ad nekem egy esélyt, megsemmisítő kiütést szenvedett. Meglátjuk tartja-e Usyk a szavát. Felhívjuk majd a csapatát és meglátjuk, mi a helyzet. Ha állja a szavát, akkor pokoli jó meccset hozunk össze.”

Usyknak üzleti szempontból jobban megérné, ha legközelebb egy Wildernél kevésbé veszélyes ellenféllel nézne szembe, vagy egyszerűen megvárná a december 3-i Tyson Fury-Dereck Chisora mérkőzés eredményét.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ