(Photo by Harry How/Getty Images)

Wilder: Usyk itt van? Készen állok bárki ellen

A korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok Deontay “The Bronze Bomber” Wilder szombat este remek formában tért vissza, amikor az első menetben kiütötte Robert “The Nordic Nightmare” Heleniust.

A Tyson Fury elleni epikus trilógia óta Wilder alig több mint egy év után először lépett ringbe, és gyorsan emlékeztette a világot, hogy miért ő a boksztörténelem egyik legfélelmetesebb ütője.

„Felültettem őt. Hagytam, hogy közelebb jöjjön, majd támadtam. Nagyszerű küzdelem volt. Remek volt az edzőtáborom, azért dolgoztunk, hogy ez számomra szórakoztató legyen. Annyit dolgozunk ezen, hogy ez már-már munkává vált. Újra szórakoztatóvá tettük. Több mint 700 menetet tettünk bele, és ez ma este nagyszerűen kifizetődött.”

A pályafutása során ötödik alkalommal a Barclays Centerben fellépő Wilder egy újabb elsöprő győzelmet írhat hozzá az önéletrajzához.

„Egyszerűen csodálatos újra Brooklynban lenni. Olyan ez nekem, mintha a második otthonom lenne. Olyan jó érzés visszatérni. Amikor leszálltam a repülőgépről, éreztem a nagyszerű energiát és a szeretetet, és ez minden, amire szükségem volt.”

Wilder most egy nagy nevet akar a következő mérkőzésére.

„Hallottam pletykákat arról, hogy Oleksandr Usyk itt lesz a mérkőzésen, de ő nincs itt, ugye? Amikor a srácok látják ezeket a kiütéseimet, elmenekülnek előlem. Készen állok bárki ellen. Akár Andy Ruiz Jr. vagy Usyk ellen, készen állok. Deontay visszatért, és a nehézsúlyú divízióba visszatért az izgalom.”

Borítókép: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ