(Photo by Al Bello/Getty Images)

Deontay Wilder új riválist keres

Deontay Wilder és Andy Ruiz Jr. még mindig nem egyezett meg egy mérkőzésről, annak ellenére, hogy a WBC erre utasította őket.

Az a tény, hogy mindkét bunyós a PBC istálló tagja, sokkal egyszerűbbé tehette volna a tárgyalásokat. A testület 2022 novemberében az első és a második számú kihívójuk közötti mérkőzést kérte, amelynek győztese megküzdhetne Tyson Furyval a WBC-címért. Bár Ruiz akarta a meccset, megegyezés nem született, és úgy tűnik, Wilder új ellenfél után nézett.

Mike Coppinger, az ESPN munkatársa szerint Wilder jelenleg “mindenféle különböző ajánlatot” fontolgat a promóterektől, mert a Ruiz-meccsért járó pénz jelenleg nem elegendő. Coppinger azzal zárta beszámolóját, hogy a PBC ebben a helyzetben eléggé frusztrált a bokszolóval szemben.

Úgy tudjuk, hogy Francis Ngannou nyitott egy mérkőzésre, így úgy tűnik, hogy Wilder csapata felvette a kapcsolatot a közel-keleti hatóságokkal, hogy szóba hozza a témát.

Bár a WBC hivatalosan engedélyezte a Ruiz elleni mérkőzést, és szabad utat biztosított Ruiz vagy Wilder számára a cím visszaszerzéséhez, “A bronzbombázó” sosem volt túlságosan lelkes az elképzelésért.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ