(Photo by Paul Kane/Getty Images)

Volkanovski meglepődött a Makhachev elleni vereségén

Alexander Volkanovski úgy gondolja, hogy megérdemel még egy esélyt Islam Makhachev ellen. A pehelysúlyú bajnok visszavágót akar a könnyűsúlyú bajnok Makhachev ellen, miután egy szoros meccsen kikapott a szombati UFC 284 főmérkőzésén az ausztráliai Perthben.

Miután újranézte a mérkőzést, Volkanovski úgy gondolta, hogy eleget tett ahhoz, hogy trónfosztottá tegye Makhachevet.

„Most néztem meg a meccset, határozottan úgy gondolom, hogy a második, harmadik és az ötödik menetben is nyertem. Meglepődtem, hogy nem emelték fel a kezem! Jöhet a visszavágó, bárhol, bármikor!” – posztolta Volkanovski a Twitteren.

De annak ellenére, hogy úgy gondolja, eleget tett a győzelemhez, Volkanovski mégis csalódott a teljesítménye miatt. Szerinte jobban is teljesíthetett volna, mint amit mutatott.

„Többet is tehettem volna, ezért kemény leszek magammal szemben. Arra számítottam, hogy nyerni fogok, úgyhogy csalódott vagyok. Tudom, hogy többet is tehettem volna, korábban is kihasználhattam volna a képességeimet. Azt hittem, hogy erősebb lesz, és korábban is többet tehettem volna ellene. De mit lehet tenni? Elismerem a teljesítményét, ugye?” – mondta Volkanovski a riportereknek a UFC 284-es mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ