Innentől kezdve Chimaev nagy valószínűséggel középsúlyban fog harcolni

Dana White szerint Khamzat Chimaev nagy valószínűséggel a jövőben középsúlyban fog harcolni, miután a UFC 279-en nem sikerült hoznia a súlyát.

Chimaev túllépte a súlyhatárt a Nate Diaz elleni mérkőzés előtt mérlegelésen, ami miatt a UFC megváltoztatta a fight card top 3 küzdelmét. Chimaev végül Kevin Holland ellen küzdött meg. White és a promóció gyorsan cselekedett, és Li Jingliang és Daniel Rodriguez harcoltak egymás ellen, míg Tony Ferguson megkapta Nate Diazt.

Chimaev a földre vitte Hollandot, alig néhány másodperccel a mérkőzés után. Ezt követően lefojtotta ellenfelét, és egy újabb mérkőzést nyert meg úgy, hogy egyszer sem ütötték meg.

Chimaev népszerűsége a hétvégén nagyon visszaesett, az egyik legkedveltebb bunyósból a legjobban utált lett. A szurkolókat felzaklatta, ahogyan Chimaev viselkedett egész idő alatt. Többször lepattintotta a szurkolókat, és néhányszor szidalmazta is őket.

Dana White azt akarja, hogy Chimaev mostantól a középsúlyban küzdjön. Hogy Chimaev hol fog legközelebb küzdeni, azt csak az idő fogja megmondani.

Borítókép és fotók: Lev Radin/Anadolu Agency via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ