Dubois új ellenfelet talált magának: hamarosan hivatalos lehet

Daniel Dubois potenciálisan egy balkezes kihívót kap a következő mérkőzésére, miközben az Oleksandr Usyk elleni összecsapásról álmodozik.

A BoxingScene.com úgy értesült, hogy a dél-afrikai Kevin Lerena lett a befutó, aki Dubois következő kihívója lehet a másodlagos WBA nehézsúlyú bajnoki címéért. A mérkőzés még nem végleges, de jó irányba halad a november 26-ra tervezett, az O2-ben megrendezésre kerülő show-ra. Mike Coppinger, az ESPN.com bokszszakértője számolt be elsőként a fejleményekről.

Dubois már a nyár eleje óta be van jegyezve a november végi időpontra, bár több ellenfelet is említettek, mint jelöltet. A 25 éves londoni versenyző célja, hogy aktív maradjon, miután június 11-én Miamiban a veretlen Trevor Bryan ellen a negyedik menetben kiütéssel megszerezte a WBA nehézsúlyú világbajnoki címének “World” (Regular) változatát.

https://www.instagram.com/p/CjVc5y0KLa7/?hl=hu

Lerena egy balkezes bokszoló, bár a cirkálósúlyból való fellépése óta szerény sikereket ért el. A dél-afrikai Johannesburgból származó 30 éves bunyós 17 meccses győzelmi szériában van azóta, hogy 2014 novemberében tízmenetes pontozásos vereséget szenvedett honfitársától, Johnny Mullertől. Ebben a sorozatban benne van a bosszútól fűtött, Muller elleni 2016-os idő előtti győzelme is, tehát megbosszulta egyetlen vereségét. Lerena 9-0-ra áll nehézsúlyú mérkőzéseken, beleértve a legutóbbi három győzelmét ebben a súlycsoportban, mióta végleg feljebb lépett.

Borítókép: Jason Miller/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ