Getty Images

Dustin Poirier-t ez a meccs nem érdekli: nem izgalmas

A korábbi ideiglenes UFC könnyűsúlyú bajnok, Dustin Poirier azt állította, hogy nem igazán érdekli őt egy esetleges mérkőzés Beneil Dariush ellen, miután a hétvégén visszatért a győztesek közé.

A múlt szombaton a Madison Square Gardenben megrendezett UFC 281-en Poirier-nek egy fantasztikus mérkőzésen sikerült legyőznie Michael Chandler-t. Ami Dariush-t illeti, az iráni születésű harcos októberben az Egyesült Arab Emírségekben, Abu Dhabiban megrendezett UFC 280-on szerepelt – lenyűgöző egyhangú pontozással győzött Poirier American Top Team edzőtársa, Mateusz Gamrot ellen. Ez volt Dariush első mérkőzése azóta, hogy a bajnok Islam Makahchaver és mindig nézni fogom, amikor harcol. hev ellen tervezett februári mérkőzése előtt szárkapocscsont-törést szenvedett.

https://www.instagram.com/p/Ck8cTcOrU16/?hl=hu

A Chandler elleni győzelem után egy lehetséges Dariush elleni mérkőzést mérlegelve, Poirier úgy érzi, kevésbé izgalmas a párosításuk.

„Nem igazán érdekel ez a meccs őszintén szólva. Nem akarok tiszteletlen lenni Beneillel szemben, nagyszerű harcos és mindent jól csinál, tisztelettudó srác, keményen dolgozik. Tisztelem őt és mindig nézni fogom a mérkőzéseit. De ha csak azt nézem, kik ellen harcoltam az utóbbi időben, ez a párosítás nem lenne egy izgalmas húzás” – mondta Dustin Poirier a Beneil Dariush elleni küzdelem iránti érdeklődéséről az Ariel Helwani által vezetett The MMA Hour című műsorban.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ