Eddie Hearn Joshua csapatáról: Ezek csak finomítások

Eddie Hearn úgy gondolja, hogy a promóciós ügyfelével, Anthony Joshuával és a sarkában álló csapatával kapcsolatos újításokról szóló spekulációk egy része túlzó.

A korábbi egyesített bajnok, Joshua egyhangú pontozásos vereséget szenvedett Oleksandr Usyk ellen tavaly szeptemberben, aki azóta bejárta a világot, hogy új embereket keressen csapatába, akik segíthetnek neki kijavítani hibáit a visszavágóra. Joshuát az Egyesült Államokban utazva találkozott olyan veterán trénerekkel, mint Robert Garcia, Ronnie Shields, Virgil Hunter és Eddy Reynoso, így sokakban az a benyomás alakult ki, hogy Joshua elhagyja régi trénerét, Robert McCrackent. Egyes jelentések szerint McCracken továbbra is a csapatnál marad, de kevesebb szerep jut neki.

Bármi is történik, Hearn úgy véli, hogy Joshua változásai a környezetében nem lesznek olyan drasztikusak, mint azt egyesek gondolják.

„Aj egy nagyon hűséges ember. Nagyon tiszteli azokat az embereket, akik segítették eddig őt az úton. Biztosan rengeteg ember lesz még az AJ csapatban, akik korábban is ott voltak. Ezek nem egyértelmű kilépések a csapatából, inkább csak finomítások. Természetesen már korábban is volt rá példa, hogy változtatott, és Andy Ruiz ellen ez be is jött. Most azt érzi, fejlődnie kell, így megint változtatott. Az igazi munka az új csapattal február elején kezdődik. Biztos vagyok benne, hogy bejelenti, hogy kik lesznek a csapatban. Lesznek változások. Az elmúlt néhány hónapban keményen dolgozott azon, hogy hogyan fog kinézni a tábor, és természetesen a táboron belüli embereken. Tudja, hogy ezt rendbe kell tennie. Dolgozott a színfalak mögött, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő környezetet, megfelelő csapatot hoz létre ahhoz, hogy győzzön Oleksandr Usyk ellen.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ