Eddie Hearn: szeretném látni, ahogy Chisora kiüti Furyt

Tyson Fury előszor Oleksandr Usyk majd Anthony Joshua ellen szeretett volna harcolni, végül Derek Chisora ellen lép ringbe.

A 38 éves Chisora két év alatt egyetlen győzelmet sem tudott elkönyvelni. Bár végül véget vetett a vereségsorozatnak, és megosztott pontozással nyert Kubrat Pulev ellen. Annak ellenére, hogy Chisora visszatért a győztesek klubjába, a Fury elleni története miatt sokan kételkednek abban, hogy december 3-án esélye lesz a győzelemre. 2011-ben és 2014-ben is a sokkal fiatalabb és frissebb Chisora két mérkőzésen is kikapott Fury ellen. Eddie Hearn a korát és a jelenlegi formáját figyelembe véve megérti, hogy a fogadók miért tekintik az idősödő kihívót nagy esélytelennek.

https://www.instagram.com/p/ClrddCALZ2L/?hl=hu

Ennek ellenére a hosszú ideje promóter nem hajlandó egyszerűen elvetni Chisora esélyeit a győzelem megszerzésére. Bár elismeri, hogy ez nem valószínű, Hearn elárulta, hogy szurkol Chisorának abban a reményben, hogy megteszi az elképzelhetetlent.

„Szerintem Del Boy egy gyöngyszem. Neki van az egyik legnagyobb szíve a bokszban, nagyszerű ember, mindig mindent belead. Persze papíron Fury kétszer is megverte őt. Az emberek nem számítanak arra, hogy Chisora esélyes lesz a mérkőzésen. De nem szabad leírni Dereket, hatalmas szíve van, egy igazi harcos” – mondta Hearn a FightHype.com-nak adott interjújában.

Ahogy Hearn is említette, Chisora szíve a 2021 decemberi, Joseph Parker elleni nehézsúlyú összecsapásán is megmutatkozott. Bár háromszor is padlózott, a szerethető brit mindig talpra állt, és a végén egy meglehetősen szoros, egyhangú pontozásos vereséget szenvedett.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ