Masvidal azt tervezi, hogy márciusban vagy áprilisban szétveri Gilbert Burnst

Jorge Masvidal ismét megpróbálja helyre tenni a dolgokat, miután az elmúlt hónapokban azzal vádolták, hogy elkerüli Gilbert Burnst.

A ‘Gamebred’ azóta nem lépett ketrecbe, hogy márciusban a UFC 272-en elszenvedte zsinórban harmadik vereségét. Azóta az önjelölt BMF bajnok az iKON FC nevű harci márkájának promóciójával volt elfoglalva, és néhány elhúzódó jogi problémával foglalkozott, amelyek abból az állítólagos támadásból erednek, amelyet a legutóbbi mérkőzésén őt legyőző Colby Covington ellen intézett.

A pletykák szerint Jorge Masvidal hamarosan visszatér, és már régóta megy a tárgyalás egy, a váltósúlyú világranglista 5. helyén álló Gilbert Burns elleni mérkőzésről. Azonban “Durinho” nemrég azt állította, hogy “Gamebred”-nek novemberben, decemberben és januárban is felajánlották a mérkőzést, de mindegyiket visszautasította.

https://www.instagram.com/p/ClRsmtCjVN2/?hl=hu

A Mirror Fightingnak adott interjújában Masvidal azt állítja, hogy egyszer sem adott jelzést a UFC-nek, hogy 2022 végén, vagy amikor a promóció 2023 januárjában Rióba megy harcolni akar.

„Szeretném tisztázni, soha nem mondtam a UFC-nek, hogy novemberben vagy decemberben tudnék harcolni, mert még mindig vannak sérüléseim. Azt mondtam, hogy januárban talán, ha addigra meggyógyulok, de képzeld, van egy jó hírem, megvan az engedély. Számtalan dolgom van, valami kis b *zi bűncselekménnyel vádol. Ezt még rendbe kell hoznom, mielőtt az emberek elhamarkodott következtetéseket vonnának le. Márciusban vagy áprilisban meg akarom verni Gilbert Burnst, ez az őszinte igazság, minden más pedig baromság.”

Jorge Masvidal továbbra is a UFC egyik legmenőbb szereplője, annak ellenére, hogy az utóbbi időben meglehetősen gyengén teljesített. A “Gamebred” az utolsó nyolc mérkőzéséből ötöt elveszített.

Borítókép: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ