Edwards furcsának találja Usman megkönnyebbülését a vereség után

Leon Edwards nem veszi be, ahogyan Kamaru Usman kezeli az UFC cím elvesztését. Usmant brutális módon ütötte ki Edwards az augusztusi UFC 278-on rendezett címmeccsükön. Kevesebb mint egy perccel a vége előtt veszítette el a váltósúlyú övet.

Edwards egy tökéletes fejrúgással végezte ki Usmant, aki elszenvedte első vereségét a UFC-ben. korábbi bajnok elmondta, hogy megkönnyebbült, hogy elvesztette a címét, sőt Joe Rogannal együtt nevetett a róla készült mémeken. Edwards azonban nem tartja őszintének a reakcióját.

„Ez furcsa, nem igaz? Egy nagyképű fickó hirtelen azt kezdi el hajtani, hogy örül, hogy kiütötték és megkönnyebbülés számára. Egyszerűen nem hiszem el. Remélem, soha nem fogok eljutni arra a szintre, hogy örüljek egy vereségnek. Ez furcsa, ahogyan kezeli. Majd meglátjuk. Nem is tudom… Úgy érzem, túlzásba viszi. Ő volt a bajnok, azt hitte, hogy nem lehet őt legyőzni. Ennek már vége, ez ilyen” – mondta Edwards a BT Sportnak.

Mivel a sorozatuk 1-1-re áll, Edwards egy Usman elleni mérkőzésre számít az első címvédése alkalmával, de elismeri, hogy a Jorge Masvidal elleni harc még mindig a fejében van.

„Úgy gondolom, hogy legközelebb az Usman elleni harmadik meccsem jöhet, hacsak nem történik valami drámai dolog a következő néhány hónapban. De tetszik a Masvidal vonal is. Tudom, hogy nem érdemelte ki, de nagyon szeretném, ha októberben megküzdene egy Gilbert Burns ellen, vagy valaki hasonlóval. Csak egy jó győzelmet kellene szereznie. Csinálja, üsse ki Burnst, bár ezt nehezen tudom elképzelni, de legyen. Őszintén hiszem, hogy ez nagyobb meccs lenne az Egyesült Királyságban, mint az Usman elleni.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ