Errol Spence Jr. szörnyű autóbalesetbe keveredett – képek

Errol Spence Jr. szombat este súlyos autóbalesetet szenvedett, és a feltételezések szerint az ütközésben részt vevő másik autót egy 14 éves gyerek vezette a szülei autójában.

A 32 éves váltósúlyú sztár elmondta, hogy a balesetben megsérült a lába, azonban sérüléseinek súlyosságát egyelőre nem erősítették meg.

„Átment a lámpán! F*szom az egészbe. Mindig ez történik velem. Hála Istennek, hogy nem voltak a gyerekeim mellettem. Nem a kocsi miatt aggódom. F*szom megsérült a lábam. Ez őrület” – mondta Spence Jr. egy Instagram-közvetítésben.

A barátja is szerepelt a videóban, és azt sugallta, hogy egy 14 éves fiú okozta a balesetet, miután ellopta a szülei autóját, gyorsan hajtott és átment a pirosan. Azt mondta, hogy a fiatalkorú sofőr – akit még nem sikerült azonosítani – átment a piros lámpán.

Nem ez az első alkalom, hogy Spence Jr. súlyos autóbalesetet szenvedett, miután 2019 októberében felborult a Ferrarijával, és az intenzív osztályon kötött ki. Később azt állította, hogy a baleset akkor történt, amikor poszttraumás stressz zavarral küzdött, mielőtt bűnösnek vallotta magát ittas vezetésért.

A bokszrajongók remélik, hogy Spence Jr. legközelebb a rivális Terence Crawford ellen fog bokszolni, utóbbi a legutóbbi autóbalesete után minden jót kívánt a 32 éves bunyósnak. Miután értesült Spence ütközéséről, Crawford így nyilatkozott.

„Minden jót kívánok neki. Remélem, jól van – mentálisan, fizikailag és érzelmileg is. Ez csak egy sport. Mindannyian bajnokok akarunk lenni, szóval ebben semmi személyes nincs. Ez csak üzlet.”

Borítókép: Cooper Neill/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ