Errol Spence nem akar megküzdeni a 44 éves Manny Pacquiaóval

Errol Spence ragaszkodott ahhoz, hogy a jövőben nem akar Manny Pacquiao ellen harcolni. A filippínó bokszlegenda még 2021-ben mérkőzött volna meg az amerikaiak jelenlegi világbajnokával.

Spence azonban egy szemsérülés miatt kénytelen volt visszalépni, Pacquiao pedig helyette a beugró, Yordenis Ugas ellen bokszolt, ahol vereséget szenvedett. Az ikon ezután visszavonult az ökölvívástól, ahogy azt sokan helyesnek tartották. Idén áprilisban Spence megállította Ugast, a következő célja pedig egy Terence Crawford elleni összecsapás.

Pacquiao azonban nem bír magával. A 44 éves bunyós a múlt héten egy bemutató mérkőzés erejéig visszatért a ringbe, és kijelentette, hogy Spence vagy Crawford ellen szeretne bokszolni.

„Természetesen megküzdhetek Terence Crawforddal vagy Errol Spence-szel. Nagyon szívesen megküzdök velük, hogy teszteljem őket, ha tényleg bajnokok. A világ legnagyobb bokszolóival küzdöttem, ezért szeretném őket tesztelni… Még mindig itt vagyok. Annak ellenére, hogy már több mint egy éve visszavonultam, továbbra is dolgozom, szinte minden nap edzek” – mondta Pacquiao a FightHype-nak.

Megkérdezték erről Spence-t, aki egyértelművé tette, hogy nem tetszik neki az ötlet.

„Nem harcolnék ellene. Csak emlékezzünk vissza, hogy megbélyegezték Larry Holmes-t, aki minden idők egyik legnagyobb nehézsúlyú bunyósa, és úgy érzem, hogy nem kapja meg azt a tiszteletet, amit megérdemel. Az emberek elfelejtették őt, nem igazán beszélnek róla. Azt hiszem, ez azért van, mert megverte Muhammad Alit. Szétb***ta őt abban a meccsben. Senki sem beszél igazán Larry Holmesról. Azt hiszem, ez mind emiatt van.”

Borítókép: Michael Owens/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ