„Ez kib***ottul frusztráló” – Dillian Whyte dühös, hogy Joshua Jermaine Franklinnel küzd legközelebb

Dillian Whyte nem örül a promóter Eddie Hearn hamis ígéreteinek, miszerint Anthony Joshua ellen fog bokszolni legközelebb. Joshua az amerikai nehézsúlyú Jermaine Franklinnel mérkőzik meg április 1-jén az O2 Arénában.

Franklin legutóbbi mérkőzését tavaly novemberben vívta Whyte ellen, amelyet vitatott megosztott pontozással a brit nyert. Franklin azt állította a mérkőzés után, hogy a bírók „kirabolták”, bár Whyte ezt vitatja. Akárhogy is, Whyte azzal számolt, hogy Joshua promótere, Hearn korábban azt mondta, hogy a meccs győztese lesz „AJ” következő ellenfele. Most azonban kiderült, hogy valójában a vesztes, Franklin kap helyette egy esélyt a korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok ellen.

Bár Hearn továbbra is azt mondja, hogy Joshua még az év folyamán megküzd Whyte ellen, ez egy nagyon frusztráló fordulat volt számára.

„Jól vagyok, de a szokásos b******sokkal szembesülök, csak szeretnék pár meccset csinálni, de ez k***szott frusztráló. Mindenkinek azt mondták, az összes bokszrajongónak, hogy az én és Franklin győztese küzd AJ ellen, erre… Jobban jártam volna, ha elveszítem a Franklin meccset, mert akkor AJ ellen küzdhetnék most! Tudom, hogy a DAZN-nek tartalomra van szüksége az előfizetői számára, de miért választottak egy vreségből érkező bunyóst ahelyett, hogy egy kőkemény brit csatát hoztak volna össze. „Nem meglepő számomra, hogy április 1-jét választották erre a bolondok csatájára. Ez AJ-t védi, mert mindannyian tudják, hogy ha megint veszít, akkor valószínűleg nehezen tudna visszakapaszkodni” – mondta Whyte a SunSportnak.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ