Francis Ngannou a pletykák szerint szabadügynök lett

A UFC nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou a hírek szerint már szabadúszó, miután a szerződése 2022 végén járt le.

A hétvégén felröppentek a pletykák, miszerint a UFC-harcosa a PFL-be távozhat. Ngannou az újévet ünneplő családjáról osztott meg fotókat, amelyeken az egyik családtagját PFL-pólóban látták.

https://www.instagram.com/p/CnIBG06r06i/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a98f5697-6c69-4d11-87eb-342b007227eb

Ngannou az előző hét évet a UFC-nél töltötte, ahol 12-2-es mérleget hozott össze a promócióban. A UFC 260-on lett nehézsúlyú bajnok, a második menetben kiütötte Stipe Miocicot. Ngannou a UFC 270-en védte meg az övét, ahol egyhangú pontozással legyőzte Ciryl Gane-t.

Bár egyelőre nem világos, hogy a nehézsúlyú bajnok valóban elhagyja-e a promóciót, az esetleges távozása nagy port kavarhat, különösen annak fényében, hogy a UFC remélte, hogy a márciusi UFC 285-re lekötheti Ngannou és Jon Jones címmeccset.

Ngannou nem titkolta, hogy frusztrált a UFC-szerződése miatt. A nehézsúlyú bajnok 2022 augusztusában egy sor tweetben osztotta meg frusztrációját, az egyikben azt állította, hogy 1 millió dollártól esett el a UFC szponzorációs szabályai miatt.

Ngannou kijelentette, hogy a következő szerződésénél fizetésemelést szeretne, miközben egyúttal szeretne bokszmeccseken is részt venni. Egyelőre nem tudni, hogy Ngannou elhagyja-e a UFC-t, és ha igen, mi lesz a következő lépése.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ