Gervonta Davis: ha rajtam múlik, Ryan Garcia lesz a következő ellenfelem!

Gervonta Davis vasárnap kora reggel elárulta, hogy a Ryan Garcia elleni összecsapásról szóló megállapodás még nem teljesen végleges.

A veretlen bunyós a Capital One Arénában tartott mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elismerte, hogy Garcia valójában még nem egyezett bele minden feltételbe a mérkőzéssel kapcsolatban, amelyre várhatóan valamikor tavasszal kerül sor.

A 28 éves Davis és a 24 éves Garcia november 17-én közösen jelentették be a közösségi médiafelületeiken keresztül, hogy “megkötötték az üzletet”, és 2023-ban Las Vegasban fognak összecsapni.

„Ha rajtam múlik, Ryan Garcia lesz a következő ellenfelem. Valahogy minden, tudod, hogy értem, jó irányba halad. Szóval, csak arra várunk, hogy Ryan elfogadja a maga részéről, és lássunk neki a munkának” – mondta Davis.

Davis kinyilatkoztatása némileg meglepő volt, tekintve, hogy mindkét bokszoló úgy beszélt, mintha az egyetlen dolog, ami megakadályozhatta volna őket abban, hogy legközelebb összecsapjanak, az az lett volna, ha Hector Luis Garcia legyőzi Davist a szombat esti mérkőzésen. A baltimore-i Davis nagyon jól bokszolt, és a dominikai köztársaságból származó Garcia a kilencedik menetben már nem tudta elkezdeni a mérkőzést.

Amikor a sajtótájékoztatón konkrétan megkérdezték tőle, hogy mi van még hátra a Ryan Garcia csapatával tárgyalásból, Davis így fogalmazott: „Mindenbe beleegyezett”, ami teljesen ellentmond a fent említett nyilatkozatának.

Ennek ellenére úgy tűnt, Davis nem gondolja, hogy bármi, amit Garcia oldalán még rendezni kell, megakadályozza, hogy a régóta tárgyalt mérkőzésük végre létrejöjjön. A szombat este egy újabb arénát teltházasra eladó Davis és Ryan Garcia mérkőzését a boksz egyik legmarketingesebb mérkőzésének tartják, mivel ők ketten a sportág két legnépszerűbb sztárja.

https://www.instagram.com/p/CnFgmZKI7wI/?hl=hu

Garcia ismét április 15-ét említette a mérkőzésük időpontjaként egy Instagram-bejegyzésben vasárnap kora reggel. Davis közelgő, szülővárosában, Baltimore-ban zajló perének kimenetele azonban befolyásolhatja az időpontot.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ