Makhachev a végletekbe viszi az edzőtáborát: a Mount Everest alaptáborában is pózolt

A UFC regnáló könnyűsúlyú bajnoka, Islam Makhachev dacol az elemekkel, miközben a közelgő címmeccsére készül.

Makhachev február 11-én fogja először megvédeni a címét, amikor a pehelysúlyú bajnok Alexander Volkanovski egy súlycsoporttal feljebb lép, hogy megpróbálja megszerezni a kettős bajnoki címet. Míg Makhachev méretelőnyben lesz, Volkanovski a világ egyik legképzettebb harcosa, és jelenleg a UFC font-font ranglistájának élén áll. Mint mindig, Makhachev és csapata rendkívül magabiztosan vág neki a mérkőzésnek, de tisztában lesznek azzal a fenyegetéssel, amit Volkanovski jelent Makhachev uralmára.

Az Instagramján keresztül Makhachev a végletekbe viszi az edzőtáborát, látszólag Nepálba vitte, sőt, még a Mount Everest alaptáborában is pózolt egy fotó erejéig. A Himalája közelében tökéletesen lehet készülni a magaslati edzésekhez: „bírnom kell oxingénnel az öt menetet”.

A 31 éves harcos egy videót is posztolt, amelyen teszteli az extrém klímát, megmártózik a jeges vízben, mielőtt a hóban feküdne (póló nélkül), míg a háttérben mások nagy hóruhában láthatók.

A páros az ausztráliai Perth-ben megrendezésre kerülő UFC 284 főmérkőzésén találkozik majd egymással. Yair Rodriguez és Josh Emmett a társ-főmérkőzésen csap össze az ideiglenes pehelysúlyú bajnoki címért, ahol olyanok is megmérkőznek, mint Jack Della Maddalena, Tyson Pedro és Jimmy Crute.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ