Golovkin csapata: Eubank Jr. elleni mérkőzés érdekes lehet

Tom Loeffler promóter, aki az IBF, IBO, WBA középsúlyú világbajnok Gennadiy Golovkinnal dolgozik, úgy gondolja, hogy egy Chris Eubank Jr. elleni összecsapás érdekes opció számukra a jövőre nézve.

Tavaly szeptemberben Golovkin fellépett szuperközépsúlyba, ahol egyhangú pontozással kikapott a mexikói szupersztár Saul “Canelo” Alvarez elleni trilógia-mérkőzésén. Eubank eredetileg Conor Benn ellen lépett volna szorítóba tavaly, a mérkőzést azonban törölték, miután Benn pozitív lett egy tiltott szerre. A brit kihívó most január 21-én Manchesterben tér vissza, ahol a korábbi világbajnok Liam Smith ellen vív középsúlyú összecsapást.

https://www.instagram.com/p/CnR7kKtBthU/?hl=hu

Eubank, amennyiben nyer, nyáron szeretne világbajnoki címmérkőzést Golovkin ellen. Úgy volt, hogy még 2016-ban megmérkőzik Golovkinnal – de a tárgyalások meghiúsultak. Eubank helyére később Kell Brook került.

„Eubank feltűnő és népszerű. Ő lehet a feltörekvő csillag. Ha egy legendát nézünk, azt mondanám, hogy GGG a középsúly legendája. Eubank Jr-t én feltörekvő csillagként jellemezném, GGG pedig egy legenda. Soha nem tudhatod, ez egy érdekes mérkőzés lehet, ha Gennadiy-t érdekli ez a dolog. Eubank Jr-nak van neve. Építi a márkáját. Tényleg attól függ, hogy Gennadiy mit tervez. Ő az, aki minden döntést meghoz a karrierjét illetően. Tudom, hogy lesz egy kötelező meccse, így valószínűleg abba az irányba fog menni, hogy megvédje a címét, de utána nem lehet még tudni. Számos nagy név van még, akik ellen lenne értelme harcolnia. Egyszerre azonban egy lépést teszünk” – mondta Loeffler a Sky Sportsnak.

Borítókép: Sarah Stier/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ