Getty Images

„Gyere vissza és küzdj meg velem” – Chandler üzent McGregornak

Michael Chandler üzent Conor McGregornak, mondván, hogy ő a legnagyobb harc, ami számára elérhető. A korábbi Bellator könnyűsúlyú bajnok öt mérkőzésből a harmadik vereségét szenvedte el a UFC zászlaja alatt, amikor a hétvégén a Madison Square Gardenben Dustin Poirier ellen lépett ketrecbe.

Annak ellenére, hogy az első két menetet uralta, az az este csalódással végződött a 36 éves amerikai számára. Ez azonban nem vette el a kedvét attól, hogy üzenjen az ír ketrecharcosnak.

McGregor 1-3-as mérleggel rendelkezik azóta, hogy 2016-ban megnyerte második övét, és Chandler szerint éppen ezért van értelme egy párharcnak közöttük.

„Szerintem vissza fog térni és felméri a lehetséges ellenfeleket. Nem hiszem, hogy én vagyok a legkönnyebb meccs, amit elvállalhat, de én vagyok a legnagyobb. Szerintem Conor McGregor visszatérése az oktagonba nagy számokat fog hozni, bárki ellen is legyen az, De ha engem választana ellenfeleként, még elképesztőbb számokat produkálnánk. Tisztelem őt, szeretném, ha visszatérne, és talán én leszek az a fickó, aki ellen visszatér és megküzd” – nyilatkozta Chandler.

https://www.instagram.com/p/Ck0BbB_oMD6/?hl=hu

Az viszont tény, hogy McGregor még nincs benne az USADA tesztelési programjában, amit állítólag hat hónapra elnyújtja az ír ketrecharcos visszatérését.

„Lépj be és csináld a drogteszteket ember. Mindannyian tudjuk, hogy a bunyó az első szereleme. Pontosan hat éve annak, hogy 2016. november 12-én lett kétszeres bajnok lett, senkitől nem kért elnézést, félelmetes volt. Ő egy legenda a sportágban, ő a legnagyobb név a sportágban, és elég rossz volt, hogy Bentley-kkel, Bugattikkal, hajókkal és 100 millió dolláros whiskytársaságokkal kellett versenyeznünk. Most már Hollywood ezüstvásznaival és fényes fényeivel kell versenyeznünk. Gyere vissza az első szerelmedhez Conor, gyere vissza és küzdj meg velem.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ