Tyson Fury azt állítja, Derek Chisora visszautasította a 2 milliót a trilógia meccsért

A WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury a közösségi médiában azt állította, hogy Derek Chisora visszautasította a 2 millió fontos ajánlatát egy év végi trilógia-mérkőzésre.

Múlt héten Fury nyíltan szidta Chisorát, amiért húzza az időt a trilógia mérkőzésre vonatkozó szerződés aláírásával. Néhány nappal később azonban Fury azt is bejelentette, hogy visszavonul a boksztól.

Chisora promótere, Eddie Hearn azt állította, hogy a benyújtott ajánlat egy kicsit alacsony volt. Fury úgy érzi, Chisora kihagyott egy nagy lehetőséget, hogy jó fizetést kapjon.

„Látom, Derek Chisora egy kicsit pukkadozott; nyalogatja a sebeit, miután elvesztett 2 millió fontot. Mindenható Istenem, micsoda hiba! Valószínűleg 375 ezer fontot fogsz kapni a következő meccsedért, a menedzsmented pedig 2 millió fontot utasított vissza. Egy rakás poéngyárosok vagytok. Őszintén szólva több ész van a kisujjadban, mint amennyi a teljes menedzsment csapatodnak valaha is lesz. Mikor fogsz kapni még egyszer 2 millió fontos ajánlatot?” – jelentette ki Fury.

Fury két győzelmet tudhat magáénak Chisora ellen. Még áprilisban Fury a hatodik menetben ütötte ki a kötelező kihívóját, Dillian Whyte-ot a Wembley Stadionban 94 ezer néző előtt. Ezt követően a “Cigánykirály” arról beszélt, hogy szeretne visszavonulni a sportágtól.

A legtöbb bennfentes arra számít, hogy Fury a szombati visszavágó győztesét veszi célba Oleksandr Usyk és Anthony Joshua között, akik a WBO, IBF, WBA, IBO nehézsúlyú övekért csatáznak Szaúd-Arábiában.

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ