Getty Images

Hatton szeretné, ha Fury-Usyk létrejönne, de inkább Wilder-Joshua meccset nézné

A korábbi kétszeres világbajnok Ricky Hatton sokkal szívesebben nézné meg a Deontay Wilder vs. Anthony Joshua mérkőzést, mint a világbajnok Tyson Fury és Oleksandr Usyk várhatóan vitathatatlan összecsapását.

Egy időben, amikor mindketten világbajnokok voltak, a Wilder vs. Joshua lehetett volna a sportág legnagyobb küzdelme. Wilder 2020-ban veszítette el a címét Fury ellen, Joshuát pedig 2021-ben Usyk taszította le a trónról.

Fury és Usyk közel állnak a megegyezéshez, hogy 2023 első felében összecsapjanak. Hatton szerint, a mérkőzés után Fury lenne a vitathatatlan bajnok.

„Nem látom Tyson gyengepontját. Őszintén szólva nem látom, hogy bárki ellen is veszítene. De Usyk olimpiai aranyérmes, cirkálósúlyban és nehézsúlyban is bajnok. Szóval, ha valakinek van esélye legyőzni Tysont, az Usyk. Egyszerűen azt érzem, hogy minden téren Fury legyőzi majd őt… Nehéz lesz” – mondta Hatton a BeanymanNews-nak.

Jobban örülne, ha Joshua és Wilder összecsapna egy nagy mérkőzésen.

„Szeretném látni a Usyk-Tyson meccset, mert ők az első és második számú bunyósok. De ha megkérdezed tőlem, hogy melyik meccset látnám szívesebben a nehézsúlyban, akkor azt mondanám, hogy Joshua és Wilder.”

Joshua jelenleg új vezetőedzőre vadászik, miután egymás után kétszer is kikapott Usyk ellen. A következő meccsét márciusra tűzték ki célul.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ