Hearn: A Canelo-GGG gála felépítése hihetetlen lesz, ki nem állhatják egymást

A Matchroom promótere, Eddie Hearn nagyon várja a Canelo Alvarez és Gennagyij Golovkin közötti trilógia harcának feszült felépítését.

A két bajnok ellentmondásos döntetlent vívott 2017-ben. Egy évvel később másodszor is találkoztak, ahol Canelo nagyon szoros megosztott pontozásos győzelmet aratott Golovkin felett. Canelo a közelmúltban kétmeccses megállapodást írt alá Hearnnel. Az első összecsapásra május 7-én kerül sor Las Vegasban – amikor Canelo feljebb lép súlyában, és megmérkőzik a WBA félnehézsúlyú bajnokával, Dmitrij Bivollal. Szeptemberben pedig Canelo Golovkinnal találkozik egy trilógia meccsen. Golovkin, aki az IBF, IBO középsúlyú világbajnoka, a jövő hónapban tér vissza a ringbe Japánban a WBA-bajnok Ryota Murata ellen.

„Már most mondom, hogy a Canelo-GGG gála felépítése hihetetlen lesz. Nem bírják egymást. Korábban soha nem akartak igazán mondani semmit, de most már nem igazán érdekli őket, hogy mit mondanak. Azt akarom, hogy mindkét srác a legjobbját mutassa” – mondta Hearn a Fighthype.com-nak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ