Hearn: levelet kaptam a Mayweather Promotionstől, hogy ne beszéljek Gervonta Davisről

Eddie Hearn megkörnyékezése Gervonta Davis felé jogi figyelmeztetést eredményezett.

Az elmúlt hetekben Hearn, a Matchroom Boxing szókimondó vezetője többször is kinyilvánította, hogy szerződést kötni Davissel. Gervonta korábban már törölt közösségi médiában megjelent bejegyzéseiben kijelentette, hogy a Roland Romeróval való közelmúltbeli csatája lesz az utolsó harca a Mayweather Promotions-szal. Davis megállította Romerót a WBA könnyűsúlyú világbajnoki címmérkőzés hatodik menetében Brooklynban, a Barclays Centerben múlt szombaton. Davis 18 970 fős közönséget vonzott, ami rekordot jelent a népszerű helyszínen.

Hearn gyorsan kijelentette, hogy abban az esetben, ha Davis valóban szabadúszó lesz, egy komoly ajánlatot fog tenni számára. Ezek a kijelentések a brit promóter szerint azt eredményezték, hogy Hearn kapott egy levelet a Mayweather Promotions képviselőitől.

„Kaptam egy levelet a Mayweather Promotions-tól, amelyben azt mondták, hogy ne beszéljek róla és bármi másról, mert szerződése van a Mayweather Promotions-szal. Ha ez igaz, hát legyen. Nem tudom, meddig fog ez tartani, de soha nem környékeznék meg egy szerződéses harcost. Ha lehetőség adódna rá, természetesen tennék neki egy nagyon jó ajánlatot, de ha szerződése van, akkor nyilvánvalóan nem akarjuk ezeket a beszélgetéseket folytatni” – mondta Hearn a Tha Boxing Voice-nak.

Nem világos tehát, hogy Davis jelenleg hogy áll a promóciós csatájában, ami részben magától Davistől származó vegyes üzeneteknek köszönhető. Míg a Mayweatherrel való együttműködés kérdésessé vált, meg kell jegyezni, hogy Davis semmi jelét nem mutatta annak, hogy kapcsolata megromlott volna a befolyásos menedzserrel, Al Haymonnal vagy a Showtime Sports vezetőjével, Stephen Espinozával.

„Nyilvánosan kijelentette, hogy ez volt az utolsó harca a Mayweather Promotions-szal. Tehát ilyenkor fel lehet őt keresni. Ebben az esetben valószínűleg küldenék neki egy személyes üzenetet, és csak annyit mondanék neki, hogy Gervonta nézd, ha lejár a szerződésed, örülnék egy lehetőségnek, hogy beszélgessünk. Csak egy beszélgetésre vágysz. Mindenkit meg kellene hallgatnia. Nem csak a Matchroom van, Top Rank, vagy bárkit mondhatnék. Micsoda lehetőség lenne.”

Borítókép és fotók: Richard Heathcote/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ