Joshua leváltja az edzőjét

A korábbi brit bajnok Anthony Joshua eltökélt szándéka, hogy visszaszerezze nehézsúlyú világbajnoki címét, amelyet tavaly szeptemberben az ukrán Oleksandr Usyk ellen veszített el.

Célja elérése érdekében úgy döntött, hogy valamilyen módon újra építi magát, így háttérbe szorította Robert McCrackent, aki sokáig az edzője volt. A megüresedett helyet Joshua úgy döntött, hogy az amerikai Robert Garcia és Angel Fernandez duó tölti be. Az európai harcosnak az a prioritása, hogy segítsenek neki új stratégiát találni a vakmerő Usyk legyőzésére.

„Valójában Angel Fernandez és Robert Garcia Joshua révén álltak össze. Angelnek tetszett, amit Garcia kínált, rengeteg tapasztalata van, és sok hasonlóságot fedeztek fel az elképzeléseikben. Már ott van Angel csapatában. Azt hiszem, amikor Richard kiszáll, Garcia lesz majd ott a sarokban Angel mellett” – mondta David Ghansa az IFL TV-nek.

Duó egyetlen edző helyett

„Mindketten tisztelik egymást, értik, mit csinálnak és mit dolgoznak. Egyiküket sem helyezném a másik fölé, de mindketten megértik a pozíciójukat és azt, hogy mi a cél.”

Borítókép és fotók: Steven Paston/PA Images via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ