Joe Joyce biztos abban, hogy legyőzné Usykot

A nehézsúlyú bokszoló, Joe Joyce biztos abban, hogy kiütné Oleksandr Usykot, ha a ringben találkoznának.

2013-ban már amatőrként összemérték erejüket, ahol Usyk nyert. Az ukrán bunyós most a nehézsúly egyik legjobb harcosa, és az IBF, IBO, WBA, WBO övek birtokosa. Tavaly legyőzte a brit sztárt, Anthony Joshuát, a visszavágót pedig Szaúd-Arábiában rendezik, július 23-án.

Joyce jelenleg a WBO kötelező kihívója, ami azt jelenti, hogy ő lehet a következő a sorban a Usyk-Joshua győztesével. A brit ökölvívó nagyon szeretne újra megküzdeni Usykkal, és úgy gondolja, ezúttal másképp alakulna.

„Rengeteget fejlődtem azóta. Edzőm, Ismael Salas mellettem van, hogy összeállítsa a megfelelő tervet, és dolgozzon a képességeimen. A stílusok csatája lenne a miénk, és azt hiszem, lecsapnék rá. Amint elkezdődött a Joshua elleni meccs, Usyk munkába is látott. Tudta, hogyan kell legyőzni Joshuát, és most, hogy már megverte, ugyanaz lesz, csak meg kell ismételnie. Ez akkor történhet meg, ha Joshua nem hajt végre néhány drasztikus változtatást, amit szerintem Andy Ruiz ellen is tett” – mondta Joyce a Boxing Social-nak.

Borítókép és fotók: Scott Heavey/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ