(Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

Hearn március végére tűzte ki Joshua visszatérését

Eddie Hearn, a korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua promótere szerint a brit sztár március végi ringbe való visszatérését tervezik.

Joshua szeretne talpra állni, miután egymás után kétszer is kikapott az egyesített világbajnok Oleksandr Usyk ellen.

„Jelen pillanatban AJ tervei szerint március végén bokszolna, és ezen is dolgozunk” – mondta Hearn a The DAZN Boxing Show-nak.

A Joshua elleni mérkőzés esélyese, a hazai rivális Dillian Whyte. Még 2015-ben Joshua a hetedik menetben kiütötte Whyte-ot. Egy másik lehetséges opció a korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok Deontay Wilder. Wilder nemrég az első menetben kiütötte Robert Heleniust. A Boksz Világtanács Wildert a korábbi egyesített bajnok Andy Ruiz ellen rendelte el egy világbajnoki eliminációs mérkőzésre. A győztes Tyson Fury ellen mehetne.

Egy nemrégiben adott interjúban Wilder társmenedzsere, Shelly Finkel világossá tette, hogy készek és hajlandóak Joshua ellen bokszolni legközelebb. Hearn nyitott arra, hogy ez a meccs létrejöjjön, de lehet, hogy nem ez lesz a következő.

„Wilder lesz-e a következő? Lehetséges. Nyitott vagyok erre a beszélgetésre. A fejemben az Andy Ruiz helyzet miatt ez nyárra alakult ki. Érdkel minket ez a párharc, hajlandóak vagyunk tárgyalni.  Nyilvánvaló, hogy Dillian Whyte hétvégi győzelme valahogy megnyitja az esélyt neki AJ ellen, de azt is megértjük, hogy AJ Deontay Wilder ellen az egyik legnagyobb bokszmeccs. Szóval mindenképpen nyitottak lennénk arra, hogy azt a meccset rendezzük meg legközelebb, vagy utána. Deontay Wilder számára rengeteg lehetőség van. Ott van még Dillian Whyte is, akit nagyon szeretnék Wilder ellen látni. Mindkét mérkőzést szívesen megnézném.”

https://www.instagram.com/p/CldUF_iAu91/?hl=hu

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ