Hearn tudja, ki a tökéletes ellenfél Canelónak Bivol előtt

A Matchroom promótere, Eddie Hearn úgy látja, hogy a szuperközépsúlyú kihívó John Ryder a tökéletes ellenfél – a WBA félnehézsúlyú világbajnok Dmitrij Bivol elleni őszi visszavágó előtt Canelónak.

Májusban Canelo egyhangú pontozásos vereséget szenvedett Bivoltól. Szeptemberben visszatért, amikor egy trilógia meccsen domináns győzelmet aratott Gennadiy Golovkin felett. Canelo célja, hogy a Cinco De Mayo hétvégén, 2023 májusában visszatérjen a ringbe.

https://www.instagram.com/p/CmPIXdyu3bw/?hl=hu

Ryder nemrég szerezte meg a WBO ideiglenes szuperközépsúlyú bajnoki címét egy Zach Parker elleni győzelemmel. Ezzel ő lett a Boksz Világszervezet kötelező kihívója. Canelo a súlycsoport vitathatatlan bajnoka, a WBA, IBF, WBC, WBO címekkel a derekán. Ryder egy négymeccses győzelmi szériát tudhat maga mögött, amelybe beletartozik egy Daniel Jacobs elleni kiütés is. Ryder 2017 óta egyetlen vereségét Callum Smith ellen szenvedte el, egy világbajnoki címmérkőzésen, ahol sok megfigyelő úgy érezte, Ryder eleget tett ahhoz, hogy neki ítéljék a meccset.

Canelo legközelebb szeretne Mexikóban vagy Londonban bokszolni, Hearn pedig kész bármelyik helyszínen megrendezni az eseményt.

„John a kötelező kihívó, ez a tökéletes meccs Saul számára, hogy felkészüljön a Bivol elleni visszavágóra. John nagyszerű formában van, már csak azt kell megnéznünk, hogy hol legyen ez a mérkőzés. A terveink Canelo Alvarezzel kapcsolatban, hogy előbb John Ryder, majd Dmitry Bivol ellen bokszol. Szeretném Mexikóban vagy Londonban megrendezni a gálát” – mondta Hearn a The DAZN Boxing Show-nak.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ