Hearn visszavág a Fury-csapatnak: Kétségbeesettek, nincs szaúdi ajánlat és nincs meccs

A rivális promóterek, Eddie Hearn és Frank Warren szóbeli ütéseket váltottak egymással, miután Anthony Joshua visszautasította az ajánlatot, hogy a WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury ellen lépjen ringbe szeptemberben a londoni Wembley Stadionban.

Warren, aki Fury társproducere, hivatalos ajánlatot küldött Hearnnek, aki Joshua karrierjét irányítja. Joshua nem volt hajlandó elhalasztani a 2023-as év lezárásaként tervezett két mérkőzését. Augusztus 12-én tervezi a visszatérést, esetleg egy Dillian Whyte elleni visszavágón. A második meccs pedig decemberben landolna, esetleg a korábbi WBC-bajnok Deontay Wilderrel Szaúd-Arábiában.

Egy nemrég adott interjú során Warren ostorozta Hearn irányába a váratlan fordulatot.

„Eddie Hearn egy rakás baromságot beszél. A tény az, hogy az ajánlatot megtették. Ez egy valódi ajánlat volt. Tyson nagyon is tisztában volt vele. Tyson becsületére legyen mondva, egyszer azt mondta nekem, hogy ‘nem fogadja el, mert retteg attól, hogy megküzdjön velem’. Ettől függetlenül nem vállalták el a meccset. Mert Szaúd-Arábiában akarnak bunyózni és hatalmas pénzt akarnak. Ki ellen fog bokszolni augusztusban? Keresni fognak valakit, valószínűleg jelenleg is a régi temetőket kutatják át, hogy találjanak valakit, akivel megküzdhetne.”

Hearn, aki sosem szokott sokáig csendben maradni, azonnal visszavágott Warrennek, és Fury társproducerét, a Top Rank vezérigazgatóját, Bob Arumot vette célkeresztbe.

„Amit Frank Warren csinál, az teljesen tönkreteszi a meccs létrejöttének minden esélyét. Bob Arum, Warren és még az öregem [Barry Hearn] is. Ne adhassanak többet interjút. Egyszerűen elvesztették a fonalat és őrült dolgokat mondanak. Csak menjetek el nyaralni. Nem éri meg a stresszt számotokra, annyira kétségbeesettnek tűnt. Kétségbeesettek. Nincs ajánlatuk Szaúd-Arábiából, és nincs ellenfelük.”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ