Helenius: a legjobbakat akarom legyőzni, készen állok Wilder ellen

A nehézsúlyú ökölvívó Robert Helenius visszatér pályafutása legnagyobb győzelmének helyszínére. Október 15-én a brooklyni Barclays Centerben Helenius a korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok Deontay Wilderrel csap össze a ringben. A mérkőzés a Fox Sports Pay-Per-View kártyájának főmérkőzése lesz.

Helenius jelenleg nagyon jó formában van, miután egymás után kétszer is legyőzte a korábban veretlen Adam Kownackit. Az első mérkőzésükre 2020 márciusában került sor a Barclaysben, ahol Helenius a negyedik menetben megállította Kownackit.  A visszavágóra tavaly októberben Las Vegasban került sor, ahol Helenius a hatodik menetben végzett Kownackival. Annak az októberi kártyának a főmérkőzésén Wildert a tizenegyedik menetben állította meg a jelenlegi WBC-bajnok Tyson Fury.

Wilder utoljára 2019 novemberében nyert, amikor a hetedik menetben kiütötte Luis Ortizt. Helenius nem akarja lebecsülni Wilder képességeit, és az a jóslata, hogy egy hatalmas összecsapást fognak rendezni a brooklyni helyszínen.

„Nagyszerű, hogy újra a Barclays Centerben lehetek egy még nagyobb meccsen, mint a legutóbbi. Régóta várok erre a lehetőségre, és készen állok. Még nagyobb felfordulást fogok produkálni, mint Kownacki ellen. Az övért megyek, így ez a mérkőzés arra készít fel, hogy elérjem ezt a célt. Csak úgy válhatok a világ legjobb nehézsúlyú bokszolójává, ha legyőzöm a legjobbakat, és erre készülök október 15-én” – mondta Helenius.

Borítókép és képek: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ