Getty Images

Henry Cejudo és Kamaru Usman menedzsere reakciója Edwards brutális fejrúgására – Videó

Henry Cejudo és Ali Abdelaziz, Kamaru Usman menedzsere nem is tévedhettek volna nagyobbat a jóslatukkal. Múlt szombaton a fontok királya, Usman a regnáló váltósúlyú bajnok Leon Edwards ellen lépett ringbe a UFC 278 főmérkőzésén a Utah állambeli Salt Lake Cityben. Usman hosszú ideje veretlen címvédőként vágott neki a párharcnak, Edwards fejrúgása azonban letaszította Usmant a trónról.

Henry Cejudo és Abdelaziz is jelen volt a Vivint Arénában, az akcióhoz közel foglaltak helyet. Edwards számára jól sikerült az első menet, a mérkőzés további része nagyrésze a várakozásoknak megfelelően alakult, Usman dominált. Úgy tűnt, hogy Usman simán nyerni fog pontozással, egészen a küzdelem utolsó percéig.

Az ötödik menethez érve Cejudo nagyon biztos volt abban, hogy Usman győzni fog, és azt mondta Abdelaziznak: “Hé Ali! Könnyű pénz, tesó, könnyű pénz.” Alig egy perccel később, amikor már csak 56 másodperc volt hátra az egész meccsből, Edwards sokkolta a világot azzal, hogy egy fejrúgással kiütötte Usmant.

A levert Abdelaziz és a megdöbbent Cejudo reakcióját alább láthatod. A felvételek az aréna azon részén lévő közönség élő reakcióit is rögzítik.

Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ