Usyk nem sértődött meg Joshua kirohanásán

Szombat este Dzsiddában Oleksandr Usyk megosztott pontozással biztosította be az Anthony Joshua elleni visszavágóját, és ezzel megtartotta a WBO, IBO, WBA, IBF nehézsúlyú világbajnoki címeit.

Usyk elmondta, hogy nem sértődött meg Joshua reakcióján a visszavágójuk után, amikor AJ kidobta két övét a ringből, miután a jelek szerint Usyk csapata megakadályozta, hogy átadja neki az öveket, mielőtt Joshua szenvedélyes és gyakran elkalandozó beszédet mondott a közönségnek.

„Nem sokat gondolkodtam azon, amit mondott, frusztrált volt, ezek érzelmek, nincs ezzel baj, csak kommunikálnunk kellett. A jó dolgokat, amiket rólam mondott, elfogadom, de nem veszem a szívemre, mert szerény akarok maradni, nem akarom, hogy a büszkeségem még nagyobbra nőjön. Nem hiszek túlságosan a dicséretekben. Aki felfelé tolja magát, azt az Úr lehozza, aki lent marad, azt az Úr felhozza. Csak tiszteletet érzek Anthony Joshua iránt, egy kicsit érzelmes volt, és néhány csapattársamat terrorizálta, de nem ajánlom neki, hogy puszta kézzel harcoljon velük, mert a legtöbbjük erős utcai harcos. Nekem jelenleg 20 győzelmem van, de néhány srácomnak 25 kiütéses győzelme van.”

Usyk hamarosan visszautazik Kijevbe, miután a családjával tölti az idejét, akik Európában vannak, miután az év elején elhagyták az országot. De fényes jövőt jósolt Ukrajnának, ha a háború véget ér.

Borítókép: Ayman Yaqoob/Anadolu Agency a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ