(Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

Joshua a könnyeivel küszködve tört össze a Usyk elleni vereség után

Anthony Joshua megtört és a könnyeivel küszködött közvetlenül az Oleksandr Usyk elleni második egymást követő veresége után. A brit nehézsúlyú sokkal jobban küzdött a visszavágón, mint Usyk ellen tavaly szeptemberben Londonban, de végül megosztott pontozással vereséget szenvedett a WBA, IBF és WBO bajnokától szombat este Szaúd-Arábiában.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón “AJ” láthatóan még mindig maga alatt volt, és szünetet kellett tartania, miután a média egyik tagja megkérdezte tőle, hogy büszke-e a teljesítményére.

„Nagyon-nagyon nehéz azt mondanom, hogy büszke vagyok magamra. Nem érzek semmit, de nagyon mélyen a szívem mélyén feldúlt vagyok” – mondta Joshua, mielőtt a hangja megtörni kezdett, miközben visszatartotta könnyeit.

A boksz promótere, Eddie Hearn közbelépett és válaszolt a kérdésekre, míg bokszolója egy kis időt kapott, hogy összeszedje magát, mielőtt ismét reagált volna a média kérdéseire. Joshua ezután kifejtette a meccs utáni kirohanását, amelyben dühösen reagált a vereségre. Nem sokkal a gongszó után kiviharzott a ringből, hogy aztán nem sokkal később visszatérjen és szenvedélyes beszédet tartson.

„Nem mindenki fogja megérteni a történteket, de ez csak úgy szívből jött. Mérges voltam magamra. Azt gondoltam, hogy ‘el kell tűnnöm innen, mert dühös vagyok’, és amikor dühös vagy, akkor lehet, hogy hülyeségeket csinálsz. Aztán rájöttem, hogy ‘Ó, sz***, ez egy sport’, és visszatértem, majd szívből beszéltem.”

A 32 éves Joshuának most újjá kell építenie magát, miután elszenvedte pályafutása harmadik vereségét, míg a 35 éves Usyk továbbra is veretlen, és Tyson Fury ellen szeretne egy egyesítő mérkőzést. A “cigánykirály” a meccs után a közösségi médiában mindkét férfit kigúnyolta a szerinte gyenge meccs miatt, majd bejelentette, hogy jöhet a vitathatatlan címmérkőzés.

Borítókép: Nick Potts/PA Images a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ