Daneil-Dubois-Hrgovic / matchroomboxing/Instagram

Hrgovic: „Remélem, hogy Dubois fejlődött, mert ha nem, akkor csak pár menetig tart a meccs”

Daniel Dubios és Filip Hrgovic egy korábbi sparring edzést hozott fel a június 1-jei szaúd-arábiai összecsapásuk előtt a sajtótájékoztatón.

Ők az Artur Beterbiev és Dmitry Bivol vitathatatlan félnehézsúlyú világbajnoki címmeccse előtt megrendezésre kerülő Queensberry vs. Matchroom 5×5 részeként találkoznak.

Dubois pályafutása legjobb győzelmén van túl, amelyet decemberben aratott Jarrell Miller ellen, Hrgovic pedig az IBF elsőszámú kihívója, aki május 18-án a Tyson Fury-Oleksandr Usyk egyesített nehézsúlyú mérkőzés győztesével találkozhat.

„Nagyon magabiztos vagyok. Keményen dolgozom és készen állok arra, hogy bebizonyítsam, hogy megváltoztam. Nemrég volt egy sparringunk Hrgovic ellen, aki folyamatosan erről beszél, szóval meg akarom mutatni, hogy az emberek képesek megváltozni. Már egy másik állat vagyok” – mondta Dubois.

Dubois jelenleg Don Charles irányítása alatt dolgozik. Hrgovic nagyon nyugodtnak tűnt a feladatát illetően, és úgy tűnik, hogy a korábbi sparringozás után nagy önbizalommal tekint június 1-jére.

„Remélem, hogy megváltozott, mert ha nem, akkor a mérkőzés csak néhány menetig fog tartani. Bízom benne, hogy fejlődött, mert az a sparring, amit együtt csináltunk, nem volt a legjobb számára” – mondta mosolyogva Hrgovic.

Borítókép: matchroomboxing/Instagram

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ